De digitale dienstenmotor, een vlotte afhandeling van producten en diensten

Een vlotte digitale afhandeling van producten en diensten. Daar droomt elke medewerker van jouw bestuur van, toch?

De raamovereenkomst ‘Digitale Dienstenmotor’ biedt een gebruiksvriendelijk online platform aan om de digitale dienstverlening rond allerlei soorten dossiers in op te zetten en te beheren. De raamovereenkomst is gegund aan het product eGovFlow Self Service (via een partnerschap met Skryv en Vanden Broele).

Elk bestuur kent wel enkele producten en diensten die nog niet van A tot Z digitaal verlopen. Omdat er bijvoorbeeld geen backoffice-toepassingen voor bestaan of omdat maatwerkoplossingen al snel te duur worden. Dan val je noodgedwongen terug op papieren stukken, Excelbestanden, Worddocumenten en e-mails. Dit geeft de afhandeling en opvolging van je aanvragen niet meteen een boost.

Dit is vaak het geval bij de verwerking van aanvragen voor evenementen, vergunningen/subsidies allerhande, afhandeling van klachten, aanvragen van allerhande dienstverlening met betrekking tot economie, cultuur, sport, mobiliteit, thuisdiensten, enz.

Deze raamovereenkomst voorziet in een gebruiksvriendelijke en kostenefficiënte oplossing om ook het aanbod van dit soort producten en diensten in jouw bestuur te digitaliseren, van aanvraag tot en met uitvoering en aflevering.